GentleMax Pro

GentleMax Pro ima širok spektar primene i koristi se za

• Epilaciju

 • Uklanjanje vena

 • Podmladivanje i zatezanje kože

Na kom principu radi?

GentleMax laserski tretman je najnoviji i najmoćniji tretman za trajno uklanjanje dlaka. Takode se koristi za otklanjanje vena i kapilara na licu ili na telu. GentleMax se sastoji iz dva lasera: „Alexandrite\"ili „Alex\" za svetliju put i „Yag\" za tamniju boju kože. Za razliku od drugih lasera, GentleMax laser se može primenjivati kod pacijenata sa svim tipovima kože, pa čak i kod onih sa tamnijom bojom kože. GentleMAX šalje svetlosni impuls direktno u folikul dlake gde uništava čak stotine folikula bez da ošteti okolnu kožu, a zahvaljujući uredaju za hlađenje tretman je prijatan za pacijenta. Krvni sudovi i kapilari se tretiraju na sličan način jednostavnim podešavanjem odgovarajućih parametara na laseru.

Koje oblasti se mogu tretirati?

GentleMax pruža niz tretmana za sve tipove kože, pigmentne i vaskularne lezije, kao i za

foto rejuvenaciju / podmlađivanje.

Da Ii je tretman bolan?

Folikuli dlake imaju brojne nervne završetke koji će reagovati na toplotu. Osetićete neprijatnost, moža i manji bol,  za koji većina pacijanata kaže da je „zanemarljiv.\" Sistem za hlađenje znatno ublažva neprijatnost tokom tretmana i štiti spoljašnji sloj kože. Laserska epilcija se ne radi odjednom, potrebna je serija tretmana koje se rade svakog ili svakog drugog meseca. Prosečan broj tretmana je izmedu 4 i 7.

Čega se treba pridržavati pre i nakon tretmana?

Sest nedelja pre tretmana ne treba raditi elektorlizu ili depilaciju. Pre laserskog tretmana treba se obrijati, a neposredno pred tretman temeljno očistiti kožu i sa nje ukloniti šminku, kreme, ulja ili toplikalne anestetike. Najmanje 14 dana pre tretmana deo tela koji će se tretirati laserom ne treba izlagati suncu.

Da Ii je tretman sa GentleMax pravi izbor za mene?

Ako želite da trajno uklonite dlake ili vene, ili da zategnete kožu lica sa minimalnim periodom oporavka, onda ste pravi kanditat za tretman sa GentleMax laserom.

ILI

Dostupnost: Na lageru

0,00 RSD
cena za komad
Cene su sa PDV-om.