Heliocare 360 Mineral tolerance Fluid

50ml

Heliocare 360° Mineral Tolerance Fluid SPF 50 zaštita od sunca

Visoka fotoimunoprotekcija sa ekskluzivnim, 100% mineralnim filterima, specijalno dizajniran za osetljivu, netolerantnu  kožu. Obezbeđuje širok stepen zaštite od UVA, UVB, IR-A i vidljivog dela spektra i obogaćen je sa Fernblock® FC i drugim aktivnim principima koji pružaju moćnu antioksidativnu zaštitu i oporavak od oštećenja izazvanih suncem. Ultra glatka fluidna formulacija omogućava ujednačeno nanošenje i brzu apsorpciju.

Testirano dermatološki i oftalmološki na osetljivoj koži . Hipoalergen . Bez parfema  .

Bez parabena . Nekomedogen . Bez hemijskih filtera . Vodootporan. Ne ostavlja bele tragove na koži.

Upotreba: PROMUĆKATI PRE UPOTREBE. Naneti ravnomerno i u velikoj količini pre izlaganja suncu. Naneti ponovo naročito nakon plivanja ili znojenja.

Vrlo visoka, 360° fotoimunoprotekcija koja obezbeđuje širok spektar zaštite od UVA, UVB, IR-A i vidljivog dela spektra. Obogaćen Fernblock® +  i drugim aktivnim principima koji pružaju moćnu antioksidativnu zaštitu i oporavak od oštećenja izazvanih suncem. Gel obezbeđuje kontinuiranu hidrataciju uz ekskluzivni hidrabuster kompleks, čime doprinosi trenutnoj i dugodelujućoj hidrataciji za sve tipove kože. Formira nevidljiv film na koži koji je štite od negativnih spoljnih uticaja .Ultra lagana vodena gel tekstura ,brzo se apsorbuje.

Ne izaziva iritiaciju očiju. Vodootporan . Nekomedogen . Testirano dermatološki i oftalmološki na osetljivoj koži .

Upotreba: PROMUĆKATI PRE UPOTREBE. Naneti ravnomerno i u velikoj količini pre izlaganja suncu. Naneti ponovo naročito nakon plivanja ili znojenja.

ILI

Dostupnost: Na lageru

MP 3.326,00 RSD

- 20% 2.660,80 RSD

cena za komad
Cene su sa PDV-om.