Heliocare 360 Pediatrics Mineral SPF50+

50ml

Heliocare 360° Pediatrics Mineral fluid SPF 50+ za osetljivu i kožu sklonu atopiji

SPF 50+, PA++++, λc ≥370nm

 

Vrlo visoka fotoimuno zaštita bazirana na 100% minearlnim filterima za zaštitu od sunca. Galenska formulacija Heliocare 360° Pediatrics Mineral fluid SPF 50+ ima izuzetnu podnošljivost i posebno je formulisana za osetljivu i kožu sklonu atopiji beba i dece. Širok spektar vrlo visoke foto zaštite od UVA, UVB, vidljivog dela svetlosti (HEVL) i IC-A zračenja je obogaćen Fernblock®+ i drugim aktivnim sastojcima koji imaju moćno antioksidativno dejstvo i oporavljaju kožu od neželjenih dejstava solarnog zračenja.

Ultrafluidna emulzija je jednostavna za nanošenje i ne ostavlja bele tragove.Koža je meka i baršunasta.

Namenjen i za lice i za telo. Ne izaziva iritacije očiju. Izuzetno vodootporan. Deluje i u dodiru sa peskom. Bez alkohola. Testiran pod kontrolom dermatologa, pedijatara i oftalmologa.

Način upotrebe: promućkati pre upotrebe. Ravnomerno i bogato naneti pre izlaganja Suncu. Ponavljati nanošenje često, posebno nakon plivanja ili znojenja.

Oprez: samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima i sluzokožom. Izbegavati izlaganje Suncu, kada je zračenje najintenzivnije. Nositi zaštitnu odeću, kapu i naočare. Bebe i mala deca ne bi trebalo da se izlažu direktnom solarnom zračenju.

ILI

Dostupnost: Na lageru

MP 3.181,00 RSD

- 20% 2.544,80 RSD

cena za komad
Cene su sa PDV-om.