Novi doping za kosu u ponudi – Alpecin Hybrid Caffeine šampon sa dvostrukim dejstvom Ostavite komentar

Iako je novi na našem tržištu, u Nemačkoj je Alpecin Hybrid Caffeine šampon već uveliko no.1 kada je u pitanju šampon za suvu perut i osetljivo vlasište! Razvijeni od strane kompanije Dr. Wolff, svi Alpecin šamponi sadrže aktivan kofeinski kompleks koji pospešuje aktivnost folikula dlake i produžava fazu njenog rasta, te deluje protiv opadanja kose i sprečava njen prevremeni gubitak. Međutim, novi Alpecin šampon je sa dvostrukim dejstvom i utiče dodatno protiv suve peruti, sa kojom se bore mnogi muškarci!

Ako ste primetili da vam kosa pojačano opada, a pri tom se vaša koža glave i dalje peruta i imate tragove peruti na odeći, bez obzira na to što koristite šampon protiv peruti, znajte da je problem u tome što imate suvu perut koju ovakva vrsta šampona samo dodatno pogoršava. Vaš problem može da reši isključivo šampon koji je nežan prema vašem skalpu, koji će ga hidrirati i vlažiti, odnosno onaj koji je namenjen osetljivom i iritiranom vlasištu koje svrbi, uz dodatno dejstvo stimulacije rasta dlake iz korena. Ako ste se do sada pitali se da li takav šampon uopšte postoji, odgovor je – DA! Od sada novi u našoj kolekciji koju čine Alpecin samponi jeste Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo – šampon koji pruža dvostruke efekte i deluje istovremeno na probleme sa opadanjem kose i suve peruti, uz suvo vlasište!

Iako je namenjen muškarcima, Alpecin sampone rado koriste i dame koje se bore sa opadanjem kose. Jedan od najtraženijih iz ove kolekcije Dr. Wolff kompanije jeste Alpecin C1 sampon koji svakodnevnom primenom utiče na stimulaciju rasta kose direktno iz korena, s obzirom da ga snabdeva aktivnim kofeinskim kompleksom. Dovoljno je da Alpecin C1 sampon deluje 2 minuta da bi se kofein distribuirao u koren kose, te već pri prvom pravnju uticao na pospešenje rasta dlake i sprečavanje prevremenog gubitka kose. Uz to, kosa dobija na jačini i volumenu.

Međutim, ono što Alpecin C1 sampon ne pruža, jeste dodatni efekat koji novi Alpecin Hybrid Caffeine šampona ima! Njegovi sastojci deluju ne samo protiv opadanja kose, već i protiv suve peruti i smanjuju iritiranost vlasišta kose. Novi Alpecin sampon nežno uklanja perut, vlaži i hidrira vlasište uz stimulisanje rasta dlake i sprečavanje naslednog opadanja kose. Za najbolje efekte, bitno je koristiti ga svakodnevno i u dužem periodu, a 2-5 minuta potrebno je da fito-kofeinski kompleks prodre u folikul dlake i deluje na njegovu obnovu i rast. Osim fito-kofeinskog kompleksa, Alpecin Hybrid Caffeine šampon sadrži cink i niacin koji su veoma važni za rast zdravog folikula dlake, ekstrakte žutog drveta koji sprečava svrab, ulje kanole za umirenje i vlaženje vlasišta kose, alantoin i pantenol koji takođe deluju umirujuće, kao i laktat i citrat koji predstavljaju prirodne faktore vlaženja i skladištenja vlage u koži.

 

Alpecin Hydra Caffeione šampon vs. Alpecin Double Effect šampon

Iako svaki Alpecin sampon iz ove kolekcije Dr. Wolff kompanije utiče protiv gubitka kose, do sada je sa dvostrukim dejstvom odnosno dodatno protiv peruti u ponudi bio jedino Alpecin Double Effect. Međutim, ovaj Alpecin sampon namenjen je za masnu perut i to čini jedinu razliku između njega i novog Alpecin Hybrid Caffeine šampona koji deluje protiv suve peruti!

Kako da prepoznate da li je perut suva ili masna i koji od ova dva Alpecin sampona je namenjen za vašu kosu? Ako primećujete perut koja ima oblik velikih pahuljica i vaše vlasište se brzo masti, ovo je znak da imate masnu perut i tada odaberite Alpecin Double Effect šampon. S druge strane, suvu perut karakterišu male i fine pahuljice, koje često prati svrab vlasišta usled njegove suvoće, pa je za vaš problem namenjen novi Alpecin Hybrid Caffeine šampon, koji će osim na gubitak kose uticati i na hidrataciju, sprečavanje iritacije i osetljivosti vlasišta kose.

Bez obzira na to koji od dostupnih Alpecin sampona vam najviše odgovara, znajte da najbolji efekat postižu ukoliko sa tretmanom počnete što pre, odnosno već prilikom prvih znakova pojačanog opadanja kose. Takođe, poželjno je da se odabrani Alpecin sampon kombinuje sa Alpecin kofeinskim losionom koji se ne ispira, nanosi se jednom dnevno na kožu temena i posle svakog pranja. Alpecin losion takođe deluje na produžetak faze rasta dlake, odnosno sprečavanje prevremenog gubitka kose produžavajući život korena dlake, ubrzava rast i poboljšava strukturu kose, te ona postaje jača, gušća i lakša za oblikovanje.

 

Alpecin šampon – cena

Kada je u pitanju Alpecin sampon, cena varira u zavisnosti od vrste odnosno efekata i sastojaka šampona i kreće se od 890 rsd, pa na više. Ukoliko znate da kod vas postoji mogućnost za prevremeno i nasledno opadanje kose, na našem tržištu ovo je jedan od najboljih proizvoda koji deluju protiv gubitka kose i za zato kada se pomene Alpecin sampon – cena ne treba da bude odlučujuć faktor, već efekti i rezultati koji sigurno neće izostati! Za detaljnije informacije i poručivanje proizvoda, posetite sajt www.msfpharm.com!

Ostavite odgovor