Specijalna Ponuda MoleMax I – Demo Sistem za Dermoskopiju

Ovaj sistem karakteriše specijalno razvijena kamera i optički sistem koji pruža efikasan sistem pregleda i daje mogućnosti za mikro i makro preglede u jednom uređaju. Glavna prednost ovog sistema je patentirana tehnologija upotrebe polarizovanog svetla.

 

MoleMax je bezbolna i neinvazivna dijagnostička metoda, kojom se dobija uvid u strukturu različitih promena i izraštaja na koži, i ispod površine kože, koje su nevidljive golim okom. MoleMax stvara trodimenzionalnu sliku, visokog kvaliteta, koja se čuva u bazi podataka, za svakog pacijenta ponaosob.

 

Jedinstvena visoka definicija video kamere Dodatni LCD ekran za pregled LED osvetljenje i podesive boje

 

Slike snimljene na različite datume mogu se porediti u realnom vremenu. Ovo vam omogućava pouzdano poređenje izmena mladeža tokom dugih perioda.

 

Kompjuterizovana digitalna dermoskopija uz pomoć Mole Max aparata je bezbolna, neinvazivna i najsavremenija dijagnostička metoda koja predstavlja preoperativni pregled. Na taj način dermatolog dobija uvid u: oblik, veličinu i strukturu same promene, obrazac i raspored pigmenta, oblik i raspored krvnih sudova i prisustvo ili odsustvo regresionih struktura ili infiltracije.

 

 

PONUDA SADRŽI:

  • MoleMax I sistem – oficijalna cena je 22 000 EUR + PDV
  • MoleMax I sistem – Demo Sistem – specijalna cena je 9000 EUR + PDV
  • Garancija 1 godina
  • MoleMax I sistem sa jedinstvenom HD tehnologijom
  • Jedan Flat Tft monitor
  • Makro kamera sa mikro adapterom
  • U cenu je uracunata instalacija i edukacija

 

MoleMax je star 4 godine i korišćen je isključivo kao demo verzija za predstavlanje klijentima u našem Xenia Centru. MoleMax I je restauriran u fabrici.

« Nazad
© Developed by CommerceLab